Veliko priznanje za sodelavko mariborske policijske uprave.

Vodja štajerskega organizacijskega odbora in predsednica sekcije za komunikatorje v javnem sektorju pri Slovenskem društvu za odnose z javnostmi Anita Kovačič Čelofiga, ki sodeluje pri službi za odnose z javnostmi na Policijski upravi Maribor, je na 21. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi prejela naziv Prostovoljka leta.

V Portorožu včeraj in danes poteka že 21. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi SKOJ, na katerih se posvečajo predvsem aktualnim trendom na področju odnosov z javnostmi, se seznanjajo s številnimi odličnimi praksami in gostijo številne strokovnjake. Na konferenci podeljujejo tudi nagradi Prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov in Primus za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk, ob tem pa so razglasili tudi prostovoljko leta.

Mariborčanka prostovoljka leta

Prostovoljka leta v Slovenskem društvu za odnose z javnostmi je postala Mariborčanka Anita Kovačič Čelofiga, ki v društvu deluje kot vodja štajerskega organizacijskega odbora in predsednica sekcije za komunikatorje v javnem sektorju.

Anita Kovačič Čelofiga je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, sicer študentka doktorskega študija,‎ z več kot desetletnimi izkušnjami v različnih medijih in odnosih z javnostmi. Kot novinarka in redaktorica se je kalila v različnih medijih in produkcijski hiši, poklicno pot pa nadaljevala v javni upravi. Na Policijski upravi Maribor dela kot predstavnica za odnose z javnostmi, njena posebna strast pa je video produkcija.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice