Ste nevešči osvajanja ali imate prijatelja, ki mu na tem področju nikakor ne gre? Ali pa bi preprosto želeli preveriti intimne užitke ob pomoči tehnologije? Priložnost vam zdaj ponuja nagradna igra, kakršnih ne srečujemo pogosto.

Društvo Dobra družba, ki Slovence že lep čas seznanja s priložnostmi na področju zabave za odrasle, namreč vabi, da sebe ali svojega prijatelja prijavite na nepozaben intimni zmenek s spolno lutko Mary.

Nagradna igra Predrzni zmenek z Mary, ki jo organizacija izvaja za podjetje TPREDRZNO D.O.O. in v kateri seveda lahko sodelujejo le polnoletne osebe, poteka do te nedelje.

Za sodelovanje je treba izpolniti vprašalnik, zmagovalca pa bo nato določil žreb. Srečni dobitnik bo nagrade deležen 10. septembra letos, v vnaprej določenih prostorih, kjer mu bo družbo delala Mary. 

Izžrebanec se zaveže, da bo na zmenku z lutko Mary deloval v skladu v naprej določenimi navodili in sam odgovarja za nastalo škodo ob ne upoštevanju v naprej določena navodila, podanih iz strani strokovnega upravitelja lutk, poudarjajo organizatorji. Dobitnik bo o nagradi obveščen neposredno na elektronskem naslovu, podan ob prijavi.

Več sicer lahko izveste tukaj.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice