Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožila vest, da obstaja skrita skupina s samo moškim članstvom, katere namen je prikrito fotografiranje natakaric v gostinskih lokalih po Sloveniji.

Številne pripadnice nežnejšega spola so zgrožene nad početjem, ki ga promovirajo in spodbujajo v skupini "Kira dela na smeni?". Kot je razvidno v objavi sporne skupine, imajo jasno postavljena pravila za sodelovanje.

Njihovo članstvo naj bi štelo že okoli 5000 moških v Sloveniji, ki imajo nalogo, da fotografirajo natakarice v gostinskih lokalih z vseh možnih perspektiv, "obraz, spredi, zadi, pa še kje", so zapisali.

Vir: Facebook

Natakarice ocenjujejo na podlagi fotografij

Izvirne skupine več ni mogoče najti, saj jo je njen avtor očitno izbrisal, ko je dobivala preveč pozornosti. Je pa mogoče najti lokalne različice in druge istoimenske skupine, ki pa v tem trenutku nimajo velikega števila članov.

Poleg očitne podlosti takšnega početja, pa se mnogi sprašujejo, ali ne gre celo za vdor v zasebnost, saj v skupini krožijo fotografije žensk, ki jih potem člani skupine ocenjujejo po privlačnosti, same pa niso dale privoljenja za fotografiranje.

Kakšna bo nadaljevanje zgodbe, ni jasno, nedvomno pa je pričakovati burne odzive v javnosti. Sploh, če bodo nadaljevali s tovrstnim početjem.

Vir: Instagram

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice