Znani so sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v torek, 20. oktobra, opravili 5891 testiranj na koronavirus in potrdili 1503 novih okužb, delež pozitivnih je bil 25,5 odstoten.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 15.982.

Za primerjavo. Dan prej so ob 4326 testiranjih potrdili 749 novih okužb.

Včeraj zabeležili kar osem smrtnih žrtev

Po podatkih Covid-19 sledilnika je včeraj umrlo osem oseb okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 200.

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 333 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 55 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili 32 pacientov, ki so okužbo s koronavirusom preboleli.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bombek (nepreverjen)

Spet lažete mediji kot vedno..? Kazensko bi vas potrebno ovaditi, ker ne poročate korektno pri tem..!

dragan krstic (nepreverjen)

To je pričakovana posledica tega da "pametni" predsednik vlade dovoli da 200.000 Slovencev letuje v avgustu v lepi njihovi.Zdaj pa poziva drzavljane da se zbudijo.

O07 (nepreverjen)

Spet samo lažete, če bi to blo tak nevarno kot pravite, bi tudi državni svet, ki je mel 20 srečanje, nosil maske. Ampak rajši rečejo, to se ne sme objavljati, da se to ne sme videt., se pravi da za njih to ni obvezno. Pohvala novinarju, ki je sliko objavil. Bojo plačali kazen za ne nosenje mask, ne ker oni to lahko delajo. Mene pa bojo kaznovali takoj, ko ne bom nosil maske. Se pravi, ti ki odločajo o našem načinu življenja in ukrepih lahko delajo vse, nas pa imate za ovce, ki bi vas morale vse poslušat in ubogat. Kaj pa boš rekel na to g. Jelko Kacin, boš jih pozval na odgovornost, in jih javno pograjal. Verjetno ne, ker za to nimaš jajc.

Starejše novice