Cepilni center Univerzitetnega kliničnega centra Maribor vsem zainteresiranim za cepljenje sporoča, da je v njihovem cepilnem centru znova na voljo cepivo Johnson&Johnson.

Univerzitetni klinični center Maribor je v začetku prejšnjega tedna sporočil, da jim je v njihovem cepilnem centru zmanjkalo cepiva Janssen oziroma cepiva proizvajalca Johnson&Johnson.

Tega so v cepilni center znova prejeli danes, in sicer 500 enot. Zainteresirani se tako lahko ponovno cepijo tako s cepivom Janssen oziroma Johnson&Johnson, kot s cepivom proizvajalca Pfizer.

»Sicer, kot običajno vabimo ljudi, da se lahko v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor brez predhodnega naročanja cepijo proti koronavirusu v našem cepilnem centru, pred stavbo Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja (stavba 6),« še sporočajo iz mariborske bolnišnice.

Cepljenje poteka vsak delavnik, od 8. do 22. ure, in v soboto ter nedeljo od 8. do 18. ure. Za cepljene v bolnišnici pripravijo tudi evropsko digitalno covid potrdilo.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

NA JURIŠŠŠŠŠ PO ČIP, PA PO TRETJI ODMEREK, PA ČETRTI, PETI, ŠESTI ITD, FARMACIJA CVETI LJUDJE PA SO PAČ FUKJENI

Vy (nepreverjen)

Mogoce si pa ti fukjen😉

In reply to by dd (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ka je Slovenija kakšen planet Opic. Pohitite ljudje, Jansena bo zmanjkalo. Saj ste že pozabili, da je Jansek poslal na drugi svet ženo našega diplomata. Pohitite, kmalu bo zmanjkalo¨!

pohorskisvizec

Dr dd...idi na juriš, morda imajo še cepivo proti norosti!

Starejše novice