V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 26. septembra 2020, potrdili 159 novih okužb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe včeraj potrdili v 65 od skupno 212 slovenskih občin.

V slovenski prestolnici ponovno največ okužb

Največ novih okužb s koronavirusom so tudi včeraj potrdili v Ljubljani, bilo jih je 19, kar 18 novih okužb pa so potrdili v Mariboru.

Pet okužb v Slovenj Gradcu, po štiri nove okužbe pa so potrdili v občinah Slovenska Bistrica, Ptuj, Kranj, Prevalje in Šentjur.

Po tri okužbe so potrdili v občinah Ig, Hajdina, Ajdovščina, Ravne na Koroškem, Mežica, Celje, Litija in Trbovlje.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Markovci, Duplek, Dornava, Hoče - Slivnica, Rače - Fram, Majšperk, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Domžale, Kamnik, Medvode, Škofljica, Vodice, Dol pri Ljubljani, Radovljica, Tržič, Bled, Gorje, Tolmin, Nova Gorica, Kanal,  Rogaška Slatina, Zreče, Laško, Zagorje ob Savi.

Le eno okužbo s koronavirusom pa so včeraj potrdili v občinah Lendava, Gornja Radgona, Murska Sobota, Beltinci, Moravske Toplice, Turnišče, Log - Dragomer, Brezovica, Komenda, Jesenice, Novo Mesto, Črna na Koroškem, Vuzenica, Radlje ob Dravi, Divača, Sevnica, Slovenske Konjice, Podčetrtek

Kakšno je stanje pri nas?

V Podravju je trenutno 246 aktivnih primerov okužb s koronavirusom. 18 jih je v Mariboru, 29 v Slovenski Bistrici, 12 na Ptuju, 11 v Markovcih in devet v Dupleku.

Po osem okužb imajo v občinah Lovrenc na Pohorju in Ruše.

Po sedem  okužb imajo v občinah Dornava, Hajdina, Hoče - Slivnica, Lenart, Pesnica, šest okužb v občini Rače - Fram in pet okužb v občinah Majšperk, Šentilj in Starše.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice