ROTO je pod blagovno znamko rotoATTIVO letos na največjem svetovnem sejmu Paddleexpo v Nürnbergu, predstavili nove modele čolnov, ki so jih izdelali v sodelovanju s priznanim akademskim slikarjem Tilnom Žbonom.

Novi modeli so narejeni po posebnem konceptu IGUANA EDDITION, ki jih je ROTO pospremil s sloganom “BACK TO THE NATURE”. Kampanja, ki vzpodbuja aktivno preživljanje prostega časa v naravi in rekreativno veslanje kajaka ali kanuja, je vzbudila pozornost številnih medijev in distributerjev.

Poleg tega je ROTO na sejmu poudaril tudi svojo ekološko naravnanost, saj je edini proizvajalec polietilenskih čolnov v Evropi, ki uporabnikom nudi brezplačno recikliranje kajakov, ko več niso v uporabi, hkrati pa 25% popust pri nakupu novih. Reciklirano plastiko ponovno uporabijo v tovarnah Roto za proizvodnjo manj zahtevnih izdelkov.

Na svojem razstavnem prostoru je ROTO gostil tudi svetovnega prvaka v kanuju Benjamina Savška, s katerim sodelujejo na področju razvoja novih modelov kajakov in kanujev. Za sezono 2019 so predstavili tudi inovacije, ki povečujejo varnost in udobnosti za veslače, kot na primer polietilenski sedež za kanu Viking z integriranim prostorom za shranjevanje potrebščin in volumnom, ki povečuje plovnost.

Več na www.rotoATTIVO.eu

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice