Malokdo še ni slišal za podjetje Dormeo, ki se ukvarja s prodajo vzmetnic in ležišč. No, sedaj je objavilo oglas za delovno mesto »spalec«, kjer lahko za 8 ur spanja zaslužite 1000 evrov.

Zainteresirani kandidati se lahko prijavite do 7. marca, izbranec oziroma izbranka pa bo moral/a svoje delo praviti 15. marca, in sicer na svetovni dan spanja.

Podjetju je v prijavnici, ki jo najdete tukaj, treba zaupati svoje spalne navade in spalne izkušnje. Prijavnica vsebuje tudi vprašanja o tem, kakšen je vaš osebni rekord v spanju, kolikokrat pritisnete na gumb dremež, če lahko spite v hrupnem prostoru, ali vas nosi luna in podobno. 

Dormeo od izbranega kandidata pričakuje popolno predanost, po koncu opravljenega dela pa bo ta moral oddati podrobno poročilo o Dormeo spalni izkušnji, podati predloge za dodatne izboljšave, prav tako pa bo moral zavestno spremljati morebitne razloge za nemiren spanec. 

Ob tem se bo moral na spanec tudi ustrezno pripraviti: sem spada umirjanje pred spanjem, ob meditaciji, izogibanje alkoholu in kofeinu ter obilni ali težki hrani, odstranitev motečih elektronskih naprav in podobno.

Na oglas pa se lahko prijavijo le polnoletni navdušenci nad spanjem.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice