O tem, kdaj se bo trgovina Ikea odprla tudi pri nas, lahko še naprej le špekuliramo.

Po nekaterih informacijah, ki so zaokrožile v medijih, naj bi se prva trgovina Ikea v Sloveniji odprla konec prihodnjega meseca. 

Pri agenciji Taktik, ki je pristojna za odnose z javnostmi ljubljanske Ikee, smo preverili, ali te informacije držijo.

»Razumemo, da slovenska javnost težko čaka, da izve, kdaj se bo odprla prva Ikea trgovina v Ljubljani, in veseli smo izraženega zanimanja. V tem trenutku je za nas najpomembnejša varnost naših kupcev, zaposlenih in partnerjev. Več podrobnosti o načrtih za odprtje bomo sporočili takoj, ko bodo na voljo,« so sporočili.

Točen datum odprtja trgovine ostaja skrivnost

O tem, kdaj se bo trgovina Ikea odprla tudi pri nas, lahko še naprej le špekuliramo. Izdali pa so nam, da že od samega začetka načrtujejo, da na dan odprtja trgovine v Ljubljani začne delovati tudi spletna trgovina.

»To ostaja naš načrt. Sicer pa trenutno delamo na različnih scenarijih in pozorno spremljamo epidemiološko situacijo v državi. Varnost naših kupcev, zaposlenih in partnerjev je v tem trenutku za nas najpomembnejša in ključna pri sprejemanju odločitev,« so pojasnili.

Uvajanje zaposlenih že poteka

Proces izbire ekipe so zaključili konec oktobra, ko so izbrali okoli 350 novih sodelavcev. Trenutno poteka njihovo uvajanje v delo, da zagotovijo njihovo polno pripravljenost na sprejem kupcev ob začetku poslovanja v Sloveniji, sporoča švedski trgovec. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice