Sestavite si novoletno zaobljubo in osvojite vinjeto

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Sestavite si novoletno zaobljubo in osvojite vinjeto

Zabeležite svoje novoletne zaobljube v brezplačen dokument Pogodbe24 in sodelujte v nagradni igri za letno vinjeto ali majico.

Sestavite si novoletno zaobljubo in osvojite vinjeto
  • Sestavite si novoletno zaobljubo in osvojite vinjeto Sestavite si novoletno zaobljubo in osvojite vinjeto

Spet je čas novoletnih zaobljub. Z njimi samemu sebi obljubimo, da bomo v novem letu izpolnili določene cilje, kot so živeti bolj zdravo, najti oziroma menjati službo, dokončati šolanje ... Ste že sprejeli letošnjo novoletno zaobljubo? Pogodba24 vam daje odličen razlog, da jo sprejmete. Z "Novoletno zaobljubo za leto 2017" si namreč lahko priborite tudi vinjeto. Vse kar morate storiti je, da sestavite novoletno zaobljubo.

Novoletna zaobljuba za leto 2017 ni tipičen ''resen'' dokument, kot jih sicer ponuja Pogodba24. Zaobljuba je le na videz sestavljena kot resen pravni dokument, sicer pa to ni. Gre za šaljiv dokument namenjen zabavi, zato njegove določbe povežite z veliko mero humorja in dobre volje, kar je pri sestavi upoštevala tudi ekipa Pogodbe24.

Kako sodelujete?

Za sodelovanje v nagradni igri, ki traja do 6. januarja in lahko osvojite letno vinjeto ali majico Pogodbe24 morate obiskati spletno stran Pogodba24.si. Na njej odgovorite na nekaj vprašanj in izpolnite brezplačen dokument novoletne zaobljube, ki ustreza vašim osebnim željam ter ciljem. Ko si zabeležite svojo novoletno zaobljubo morate le še izbrati sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem si boste lahko priborili letno vinjeto ali majico Pogodba24.

Jaka Maučec
nedelja, 1 Januar, 2017 - 19:16 Osveženo: 1. Januar 2017 - 19:23

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.