Zabeležite svoje novoletne zaobljube v brezplačen dokument Pogodbe24 in sodelujte v nagradni igri za letno vinjeto ali majico.

Spet je čas novoletnih zaobljub. Z njimi samemu sebi obljubimo, da bomo v novem letu izpolnili določene cilje, kot so živeti bolj zdravo, najti oziroma menjati službo, dokončati šolanje ... Ste že sprejeli letošnjo novoletno zaobljubo? Pogodba24 vam daje odličen razlog, da jo sprejmete. Z "Novoletno zaobljubo za leto 2017" si namreč lahko priborite tudi vinjeto. Vse kar morate storiti je, da sestavite novoletno zaobljubo.

Novoletna zaobljuba za leto 2017 ni tipičen ''resen'' dokument, kot jih sicer ponuja Pogodba24. Zaobljuba je le na videz sestavljena kot resen pravni dokument, sicer pa to ni. Gre za šaljiv dokument namenjen zabavi, zato njegove določbe povežite z veliko mero humorja in dobre volje, kar je pri sestavi upoštevala tudi ekipa Pogodbe24.

Kako sodelujete?

Za sodelovanje v nagradni igri, ki traja do 6. januarja in lahko osvojite letno vinjeto ali majico Pogodbe24 morate obiskati spletno stran Pogodba24.si. Na njej odgovorite na nekaj vprašanj in izpolnite brezplačen dokument novoletne zaobljube, ki ustreza vašim osebnim željam ter ciljem. Ko si zabeležite svojo novoletno zaobljubo morate le še izbrati sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem si boste lahko priborili letno vinjeto ali majico Pogodba24.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice