Letos že petič po novo frizuro na najvišji slovenski vrh.

»Priznam, da imam rad izzive. Striženje na vrhu Triglava je postal že moj tradicionalen podvig, ki bo letos potekal petič. Tudi tokrat bom brezplačno strigel na nadmorski višini 2864 metrov,« je povedal frizer Marko Hriberšek, ki ima rad nenavadne kraje, kjer lahko zavihti škarje.

Svoje lasne mojstrovine bo ob Aljaževem stolpu ustvarjal v ponedeljek, 24. avgusta, popoldne in v torek, 25. avgusta, zjutraj.

Začetek striženja ob sončnem vzhodu

Marko dodaja, da bo s striženjem v torek začel ob sončnem vzhodu, potem pa glede na vreme videl, koliko dolgo bo lahko s sodelavko strigel.

»Letos bo izziv še toliko večji, saj bomo poleg višine upoštevali tudi številne preventivne ukrepe. Tokrat bo moja torba bogatejša še za številna razkužila, rokavice in maske,« še pojasnjuje.

Žene ga adrenalin

Ob tem vse, ki se bodo takrat podali na slovenski najvišji vrh, vabi, da si vzamejo čas in privoščijo brezplačno frizuro. 

»Žene me adrenalin ob doseganju novih ciljev. Ponosen sem, da sem prvi frizer, ki je strigel na vrhu simbola naše države,« je dodal Velenjčan, ki ga poznamo tudi kot organizatorja akcije Odreži drugačnost, s katero zbira sredstva za pomoči potrebne otroke. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Saj človek ne more verjeti , kam so že bedaki prilezli, sramota !!

prerok (nepreverjen)

Saj človek ne more verjeti , kam so že bedaki prilezli, sramota !!

Kritik (nepreverjen)

To je pa višek idiotizma . Kje so inšpektorji?

Zakaj Triglav (nepreverjen)

ce bi lahko bil 'Brezglav' ?!

Zikollino (nepreverjen)

Izzivi? Podvig? Mater ti blesavu, podvig je pognati si kroglo v glavo, izziv je ostati živ ... aj, da te vidimo, butl prtegnjen ...

Starejše novice