FOTO: Bobo
Zbrali smo najzanimivejše odzive slovenske in mednarodne tvitosfere po včerajšnji Emi 2018.

Na letošnji Emi je slavila pevka Lea Sirk s pesmijo »Hvala, ne!«, potem ko je po telefonskem glasovanju gledalcev in poslušalcev zasedla tretje mesto, na sam vrh pa so jo izstrelile žirije, ki so ji skupno namenile največ točk. Mnenja so tako kot vedno deljena. Eni jo obožujejo, drugi ne, tretji pa so predvsem Twitter izkoristili za zabavo. Preverili smo najzanimivejše odzive po letošnji Emi na Twitterju.

Preberite še

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuterSons (nepreverjen)

Сейчас смартфон есть у каждого! А вы в курсе, что можно скачать Туту Ап, в котором есть десятки тысяч бесплатных приложений и игр для Андроида и Айфона? Игры по типу Pokemon Go, Clash Royale и другие доступны бесплатно! Детали на сайте Скачать TutuApp. Скачивайте TutuApp и наслаждайтесь свободой выбора!

AppVaSons (nepreverjen)

Хочется загрузить игру, но ее нет в Апл Стор? Хочется скачать программу на Айфон, но она платная? На помощь приходит AppValley! Приложение для ios позволяет загружать приложения для Айфона совершенно бесплатно! Больше деталей на странице AppValley. Скачивайте это приложение на свой девайс и наслаждайтесь им! Хороших Вам загрузок!

Starejše novice