Na družabnem omrežju Facebook se v zadnjih dneh širi posnetek psičke, na katerem je videti, da je v mukah - močno se slini, ne more ohranjati ravnotežja … Lastnik opozarja, da so psičko najverjetneje zastrupili. Preverili smo, kako je z njo.

Lastniki psičke Kane, ki domuje v Brdu pri Slovenj Gradcu, so minuli četrtek doživljali pravo dramo. Njihova hišna ljubljenka je še malo pred drugo uro, ko se je Mirko Pačnik odpravljal v službo, še dobro razpoložena. Že čez dobro uro je bilo povsem drugače.

Psička se je začela potikati, močno sliniti in videti povsem neorientirana. Prestrašena svakinja lastnika psičke Lucia je posnela posnetek trpljenja Kane.

Rešil jo je hiter odziv

Na srečo jo je psička odnesla brez posledic, predvsem zaradi hitrega odziva veterinarja, sicer družinskega prijatelja. Psičko Kano smo obiskali tudi mi in se prepričali, da je z njo vse v redu.

Veliko bolj zaščitniška je do domačih in družine, ki jo sestavljata še dve psički - Bella in Ada. Lastniki tri leta stare psičke sumijo, da je strup psički nekdo podtaknil. Bila je v boksu, ostali psici pa s strupom nista prišli v stik. 

Psička Kana je ob našem obisku že povsem okrevala, a je še vedno prestrašena

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice