Znani so sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 6. junija, opravili 1329 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 57 novih okužb, gre za 4,3-odstotni delež okužb. Aktivnih okužb v Sloveniji je trenutno 3661.

Opravljenih je bilo tudi 8463 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo. Dan prej so ob 2256 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 157 novih okužb, gre za 7-odstotni delež okužb.

V bolnišnicah 203 covidnih bolnikov

Včeraj sta umrli dve osebi okuženi s koronavirusom. Skupno jih je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4390. V slovenskih bolnišnicah se zdravi 203 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je 51 pacientov na intenzivni negi.

Sedemdnevno povprečje okužb znaša 242.

Slovenija se nahaja v zeleni fazi, saj je sedemdnevno povprečje okužb padlo pod 250.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

SMEŠNO DA OB 50 OKUŽBAH UMRETA 2 ČLOVEKA POTEM PA IMAŠ 5000 OKUŽB NA DAN IN VSEENO UMRETA 2 ČLOVEKA, KDOR JE DOVZETEN ZA TEŽJI POTEK BO SLEJ KO PREJ UMRL RAZEN ČE SE ZABETONIRA 10 METROV POD ZEMLJO V BUNKER IN TO JE PAČ TO, ZATO PA VSE ODPRET IN PREKUŽIT 99,5% POPULACIJE KATERI TA PREHLAD NI NEVAREN OSTALI PA PAČ ŽAL

Brako57 (nepreverjen)

Pa sej ti si zabetoniran v bunkerju (očitno, glede na to, da non-stop tu gor visiš), kaj se sploh sekiraš.

In reply to by dd (nepreverjen)

Koncajte novin… (nepreverjen)

Točno tako, vedno bo kdo bolj in kdo manj bolan, vedno bo kdo umrl. Če bi v preteklosti tako mrzlično iskali okužene, jih bi zagotovo našli. A takrat se s številkami ni ukvarjal nihče. Saj vemo, da kdor išče slej ko prej tudi najde. Kdor je res bolan bo to zagotovo vedel, kdor ni pa naj s ga ne sili, da bi bil. Včasih so bili v karanteni bolni, sedaj pa zdravi. Narobe svet!!

Financiranje o… (nepreverjen)

Financiranje od STEFKA KURALT VIDAMAR  
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Starejše novice