Iz Telekoma Slovenije so danes sporočili novico, ki je že naletela na burne odzive uporabnikov. Iz svoje programske sheme bodo umaknili kar tri športne programe.

Telekom je danes svoje uporabnike presenetil z novico, da bodo iz svoje programske sheme umaknili vse tri športne programe Šport TV, na kateri so med  drugim uporabniki lahko spremljali tekme prve italijanske nogometne lige, prve francoske nogometne lige, ligo NHL, ameriški nogomet in še kaj.

»Danes bomo iz programske sheme televizije Telekoma Slovenije zaradi nerazumnih finančnih pogojev umaknili vse tri programe Šport TV, in sicer Šport TV 1, Šport TV 2 in Šport TV 3. Športnih vsebin pri tem pri nas ne bo zmanjkalo, saj lahko najaktualnejše športne dogodke spremljate na 18 športnih programih; najpomembnejše med njimi v HD tehniki. S ponudnikom programskih pravic se bomo še naprej pogajali in si prizadevali za pogoje, ki bodo v dobro naših naročnikov. Prosimo za razumevanje,« so zapisali na svojem Facebook profilu.

S katerimi programi bodo pri Telekomu nadomestili umaknjene programe še ni znano, prav tako ni znano, ali se bo zaradi tega znesek na položnici zmanjšal.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice