Štajerski policist Iztok Kustec je vzbudil veliko pozornosti z zapisom na družbenem omrežju. Mika ga 15-milijonska ponudba Američanov o informacijah glede Karnerjevih.

Ameriške oblasti so se na slovensko javnost pred dnevi obrnile z bogato ponudbo. V zameno za informacije, ki bi privedle do aretacije ali obsodbe Slovencev Mihaela, Alenke in Matevža Karnerja, ponujajo nagrado vse do 15 milijonov dolarjev.

Regionalni direktor ameriškega urada za boj proti drogam Kevin Scully in ameriški tožilec Andrew Lelling sta v Slovenijo sporočila, da bi zadostovale že informacije o morebitnem prečkanju Karnerjevih meje z Italijo. Pri naših zahodnih sosedih bi osumljene oblasti ZDA zaradi dogovora lahko prijele.

»Kaj vse se ne bi smelo, pa se dela«

Obljube Američanov o nagradi o Karnerjevih je očitno zamikala tudi štajerskega policista Iztoka Kusteca, ki se je v preteklosti že večkrat oglasil z odmevnimi zapisi na družbenem omrežju.

»Ko 15 let treniraš skoraj vsak dan, se pripravljaš na nepredvidljive situacije, kako odreagirati v stresnih situacijah, študiraš metodiko, taktiko, porabiš pol družinskega proračuna za svoje kovinske igračke, nisi sprejet v specialno enoto, ker ti manjka en papir, a dobro veš, da maš ti to v sebi. Kljub vsemu vztrajaš v vsem tem cirkusu, za dve socialni pomoči. A enega lepega dne dobiš na mizo ponudbo, da izslediš, zapakiraš in dostaviš paket v Italijo na prevzem. O tem razmišljam, čeprav vem, da ne bi smel, a kaj vse se ne bi smelo, pa se dela,« se glasi zapis Kusteca.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

A tale misli,da je Einstein?Narcisoiden,nezrel,nesamozavesten smrkavec,ki si pumpa ego.Get a life.

Mata (nepreverjen)

Pa da je debil gleda preveč filme, ko pa bo šlo zares pa bi jokal...

AlenkaWolf (nepreverjen)

Za noben denar ne bi izdala so-državljana.
Res upam, da ta egoističen policist nima stika z ljudmi.

Sendvić in šal (nepreverjen)

Za dve socialne dela, nosi pa majco za 150€, narcisoidni glumac ki hrepeni po denarju, toti bi delal zastonj samo da lahko značko obdrži in se skriva za uniformo.

LudiRudi (nepreverjen)

Kaj češ tudi takšni morajo nekje delati ?
Narcisoidnost je značilnost ,ki privablja množice sledilcev . Pač je drugačen .

Gorazd0 (nepreverjen)

Takemu prašiču bi pa vsekakor privoščil, da čimprej dobi raka na plučih in se stegne! To ni človek!

Starejše novice