Aplikacija Ehrana ne deluje več, saj se je združila z Glovom. Njihova aplikacija pa naročila hrane na študentske bone nekaj časa ni dopuščala.

Vsem dobro poznana aplikacija za naročanje dostave hrane Ehrana je dobila novega lastnika: Glovo. Tako prek Ehrane ni več mogoče naročati hrane: Zadnjih nekaj dni nas ob odprtju aplikacije Ehrana, ta avtomatsko preusmeri na aplikacijo Glovo.

Aplikacija Glovo omogoča, da naročite hrano pri bolj ali manj istih ponudnikih, kakor na Ehrani. Kljub temu pa je Glovo v prejšnjih tednih imel pomanjkljivost, ki je prizadela predvsem študente: Na aplikaciji ni bilo mogoče naročiti hrane na študentske bone, kot je to bilo mogoče prek Ehrane.

»Ni več dostave na študentske bone«

Tako so bili zadnje dni študentje zaskrbljeni, v njihovih pogovorih pa je bilo pogosto slišati, da so potožili: »Ni več dostave na študentske bone.« 

Dostava na študentske bone je bila ves čas mogoča, le da je bilo treba za to hrano naročiti neposredno pri ponudniku.

Nekateri ponudniki so za lažjo organizacijo uredili možnost naročila hrane na njihovih spletnih straneh, pri drugih pa ste lahko hrano na študentske bone naročili tudi tako, da ste jih poklicali.

Katere restavracije dostavljajo na študentske bone?

Najbolj zanesljiv pregled restavracij, ki na vaš naslov dostavijo hrano tudi na študentske bone, omogoča aplikacija in spletna stran Študentska prehrana.

Podobna aplikacija za naročanje hrane na dom pa je tudi LakomLacen.Si.

Bo možno na študentski bon naročiti tudi pri Glovu?

Glovo je sedaj postregel s težko pričakovano novostjo: Sedaj lahko naročate dostavo hrane tudi na študentske bone.

Za Mariborinfo so namreč povedali: »Po krajšem obdobju, ko dostava hrane na študentski bon ni bila mogoča zaradi prenosa z Ehrane na Glovo, z veseljem sporočamo študentom, da bodo s tem tednom lahko dostavo na študentske bone naročili tudi na Glovu

Sporočajo še, da bodo študentje lahko naročali pri enakih ponudnikih hrane, ki so prej sodelovali z Ehrano.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mrazi (nepreverjen)

Nisem študent, tako da me to sicer ne tangira. Pa tudi ob vseh reklamah o hitri in bla bla dostavi, ugotoviš, da je minimalna vrednost naročila 10 eu. Plus strošek dostave.
Tako da se kar sam odpravim po svojo malico, ko si zaželim Kitajske ali japonske hrane

Nanisimi (nepreverjen)

kjjm naj si v rit zatlačijo ta glovno, dostavljao pa tako ali tako samo znotraj lj.obvoznice

In reply to by Mrazi (nepreverjen)

Starejše novice