Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje s podporo ministrstva za zdravje izvajajo raziskavo o doživljanju epidemije covid-19 med študenti.

Epidemija covid-19 pred nas postavlja posebne izzive in v naš vsakdanjik vnaša številne spremembe.

Izrazito je posegla v naša življenja, spremenjene razmere v tem času pa lahko marsikomu predstavljajo velik izziv za duševno in telesno zdravje ter vplivajo na naše doživljanje in ravnanje. 

Želijo najti ustrezne rešitve

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje v sodelovanju z drugimi organizacijami in institucijami izvajajo in razvijajo različne aktivnosti, s katerimi naslavljajo spremenjene razmere v času epidemije in njene morebitne posledice.

Da bi z aktivnostmi lahko kar najbolje odgovorili na trenutno stanje in potrebe, naprošajo študente, da izpolnijo anketni vprašalnik.

Zanima jih, kako študenti doživljajo epidemijo covid-19, z njo povezane ukrepe, stres, bremena, nove oblike študija. Tako skušajo pridobiti pogled v trenutno stanje, kar jim bo pomagalo pri pripravi prihodnjih ustreznih podlag in učinkovitih rešitev. 

Povezavo do ankete najdete TUKAJ.

Raziskava poteka v okviru projekta »Ukrepi na področju obvladovanja širitve covid-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva«. Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno. Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni, anonimni in skrbno varovani.

Informacije, pridobljene z raziskavo, se zbirajo izključno v znanstveno-raziskovalne namene, s ciljem razvoja podpornih storitev. 

Za kakršno koli vprašanje, se lahko obrnete na elektronski naslov: [email protected].

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice