Društvo Dobra družba ponuja študentsko delo za igralca oziroma igralko v industriji za odrasle. Da prav ste prebrali. Plačilo? 500 evrov na uro!

V sodobnem svetu se na trgu dela vse bolj odpirajo tudi nove, drugačne možnosti zaposlitve – med drugim v industriji za odrasle. In organizacija Dobra Družba si želi ljudi dobro seznaniti s priložnostmi na tem področju. Po njihovi oceni večina spolnih delavcev ni dobro seznanjenih s pravno-formalnimi zadevami, v državi pa je predstava o komercialni spolnosti precej zgrešena. 

Tako so v društvu konec lanskega leta v Murski Soboti izvedli dvodnevno delavnico, kjer so opravljali infromativne razgovore s kandidati, ki so se želeli udeležiti njihove akademije PornJob. A zdaj v Drobri Družbi ponujajo tudi študentsko delo.

Študentsko delo v industriji za odrasle

Zdaj so na študentskem servisu prijavili oglas za študentsko delo - igralec/ka v industriji za odrasle. »Pozivamo študentske servise na podlagi zakonodaje Republike sLOVEnije naj ne diskriminirajo polnoletne študente k dostopu k informacijam in načina dela v spolnem delu,« so zapisali. Plačilo je naravnost sanjsko - kar 500 evrov na uro. Več informacij o delu najdete na tej povezavi.

Študentsko delo - igralec/ka v industriji za odrasle
- 500 evrov/uro (realizacija)
- delo po projektu
- kratkotrajno delo
- potni stroški so domena delodajalca

Pojasnjujejo, da gre za produkcijo izobraževalno/odraslega filma katerega izvaja tuja produkcijska hiša. Izdelek se bo predvajal po vsem svetu, edini pogoj pa je znanje pogovorne angleščine.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice