Na Telekomu sporočajo, da bodo s 1. decembrom spremenili mesečne naročnine mobilnih paketov, v tem mesecu pa bodo vsem naročnikom omogočali 50 odstotni popust na menjavo paketov.

Paketom se spremeni cena za 1 evro, za 0,95 evrov se spremeni cena pri Internet Itak in SIM 2 Brezskrbni. Cena za Drugo številko, Enotni paket in Telemetrijo pa ostaja nespremenjena.

Kot še sporočajo iz Telekoma, bodo lahko vsi naročniki, ki se s spremenjenimi pogoji ne strinjajo, do konca meseca decembra odstopili od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Pri tem opozarjajo, da to ne bo vplivalo na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov in ostale pogodbene obveznosti, te so naročniki še vedno dolžni izpolniti. Tukaj imajo v mislih predvsem vse naročnike, ki še niso plačali zapadlih obveznosti in vse, ki morajo poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave.

Vsi naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni imajo ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost, da opremo obdržijo, Telekomu pa povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti ali da opremo vrnejo na Telekom v stanju, v kakršnem je bila, ko so jo prejeli. 

Nov cenik mobilnih naročniških paketov, ki bo prišel v veljavo s 1. decembrom si lahko pogledate tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice