Ljuljana se je znašla na seznamu 15 najbolj varnih božičnih destinacij v Evropi. Organizacija European Best Destinations vsako leto objavi seznam evropskih mest z najlepšimi in najboljšimi božičnimi sejmi.

Letos so pri ocenjevanju upoštevali tudi možnost zagotavljanja zdravstvene varnosti in Ljubljano prepoznali kot varno destinacijo za obisk tudi v teh kriznih časih. 
 

Na skrbno izbran seznam destinacij so uvrstili destinacije, kjer bo možno doživeti božično pravljico, obenem pa bodo strogo upoštevana zdravstvena in higienska pravila.

Slovenijo so skupaj s prestolnico prepoznali kot eno najvarnejših destinacij to zimo, saj ima v primerjavi z ostalimi, hudo prizadetimi evropskimi državami s covidom-19, kar 12-krat manj resnih primerov na milijon prebivalcev.  

Vir: Instagram.

Vsem tistim, ki ste se spraševali ali se bo Ljubljana letos sploh zasvetila v soju prazničnih luči, je odgovoril tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković
 

Vir: Instagram.

Z božičnim okraševanjem Ljubljane, ene najlepših destinacij v Evropi, so že začeli 

Po praznično okrašenih ulicah in božičnem sejmu se bo možno sprehoditi med 27. novembrom in 2. januarjem. Seveda ob upoštevanju ustreznih zdravstvenih in higienskih ukrepov. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice