Vroče, dolgo, pestro poletje. In kopica prostih delovnih mest za študente. Možnost za izkušnje, širitev mreže in zaslužek.

Od gostinstva do golfa, od prodaje in bencinskih servisev do hostesništva in degustacij. Animacija na plaži, delo na bencinskem servisu ali mentor mažoretnega plesa.

Največ ponudbe? Gostinstvo in turizem

Poletje je lahko najboljša naložba za jesen, še zlasti, ko gre za zaposlovanje in dopolnjevanje življenjepisov, kar poudarjajo tudi strokovnjaki s področja zaposlovanja. Ponuja možnost združevanja prijetnega s koristnim. Na MojeDelo.com, največjem slovenskem zaposlitvenem portalu, je trenutno izredno pestra ponudba študentskih del - raznolikih in po celotni državi. 

Daleč največ študentskih del je trenutno na voljo iz področja gostinstva in turizma, in sicer kar 44 odstotkov, od tega največ na slovenski Obali.

Gostinskih storitev pa ne ponujajo zgolj na Obali. Privlačnost pravljične Ljubljane, oddih v gorah, obisk slovenskih znamenitosti pritegne turiste tudi v osrednjo Slovenijo. Trenutno najbolj iščejo pomoč v strežbi, pomoč v kuhinji, delo na recepciji, sobarice, delo v restavracijah s hitro prehrano, prodaja sladoleda.

Hostesništvo. Degustacije. Promocije.

Takoj za gostinstvom in turizmom je velika izbira študentskih del na področju prodaje, proizvodnje in transporta, nabave in logistike.

Še naprej je ponudba tudi v tradicionalno zaželenem delu na bencinskih servisih, večinoma so prosta dela še v trgovinah, delo na blagajni, promocije in degustacije ter hostesništvo, kjer lahko študentje naberejo ne zgolj izkušnje, temveč tudi ogromno stikov in obogatijo svojo mrežo poznanstev.

Animacija na plaži ali vzdrževalec golf igrišča

Poletje je tudi čas za edinstvene priložnosti, ki se v drugih letnih časih le redkoma ponudijo. Med najbolj zanimivimi, svojevrstnimi in edinstvenimi ponudbami na MojeDelo.com ta hip so delo na plaži za verigo prefinjenih hotelov ter animacija za otroke na plaži v Portorožu, fizična pomoč pri pripravi na koncert v Kopru, vzdrževalec golf igrišča v Podčetrtku ali mentor mažoretnega plesa v Kočevju. 

Od polnjenja polic do pomoči v skladiščih

Na področju proizvodnje, kjer MojeDelo.com prav tako tradicionalno beleži precej poizvedb, se za študentsko delo išče delo za polnjenje polic, pomoč v proizvodnji, pomoč v skladiščih. 

Vsako poletje je lahko nova priložnost in poletje 2019 ni prav nobena izjema.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice