Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 9. novembra, opravili 10.571 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 4481 novih okužb, gre za 42,4-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 40.685 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 7615 PCR testiranjih potrdili 3344 novih okužb. Šlo je za 43,9-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 39.034 aktivnih primerov okužb.

Na intenzivni terapiji 187 pacientov

Trenutno je po podatkih Covid-19 Sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 889 covidnih bolnikov, od tega je 187 pacientov na intenzivni negi.

V zadnjem dnevu je umrlo 20 oseb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 Sledilnika je s covidom-19 v Sloveniji umrlo že 4855 posameznikov.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mariborcan1970 (nepreverjen)

Uvedba plačljivega zdravljenja za necepljene, ker so necepljeni velika večina na oddelkih intenzivne terapije in nesorazmerno obremenjujejo zdravstveni sistem.

dd (nepreverjen)

HKRATI PA OBVEZNO TESTIRANJE CEPLJENIH LJUDI VSAKIH 48 UR KRETENČINA OPRANA

In reply to by Mariborcan1970 (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)

Necepljeni naj se brezplačno zdravijo na internetu. Itak je vse prevara, zdravniki pa podkupljeni.

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

KAJ ŠE KAR BOŠ IGNORIRAL DA CEPIVO NE POMAGA DEBILČINA, A NISI RAVNO 2 DNI TROBIL O PAMETNIH DANCIH, KAJ PA BOŠ ZDAJ REKEL KO SO KLJUB 90% PRECEPLJENOSTI PONOVNO UVEDLI VEČINO UKREPOV DEBIL OPRAN, IDI SI PO 4. OMDEREK DA NE BOŠ CRKNIL OD STRAHU IN NE PAMETUJ VEČ TUKAJ

In reply to by Mariborcan1970 (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)

Sploh ne vem kaj te moti. Zdravniki lažejo (podatki o hospitaliziranih so napačni, postelje so prazne...) in so skorumpirani (cepiva so nevarna, zdravniki podkupljeni...). Torej ogrožajo naša življenja. Ostanimo doma in poiščimo zdravila na internetu!

In reply to by dd (nepreverjen)

Augsburg (nepreverjen)

Najbolje, da si vtakneš ivermektin v žilo, pa še malo kačjega olja spiješ, pa še malo netopirjevih kril, pa 3 mačje kremplje zmelješ ... To ti bo zagotovo pomagalo! Tako piše na "interneti" pa na "fejsbuki". Haha.

In reply to by dd (nepreverjen)

Starejše novice