V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

Včeraj, 21. septembra 2020, so v Sloveniji potrdili 88 novih okužb s koronavirusom.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe zabeležili v 39 slovenskih občinah.

Dve novi okužbi so včeraj odkrili pri pacientih iz tujine.

Največ novih okužb spet v slovenski prestolnici

Največ novih okužb s koronavirusom, 24, so včeraj potrdili v občini Ljubljana. Šest novih okužb so zabeležili v občini Maribor, po štiri pa v občinah Domžale in Log-Dragomer.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Črna na Koroškem, Ilirska Bistrica, Jesenice, Kranj, Pivka, Slovenske Konjice, Šenčur, Velenje, Vrhnika in Zreče.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Apače, Braslovče, Cerknica, Divača, Dol pri Ljubljani, Dravograd, Grosuplje, Hrpelje-Kozina, Komen, Medvode, Oplotnica, Ormož, Postojna, Prevalje, Ptuj, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Tržič, Videm, Zagorje ob Savi in Žalec.

V Mariboru 124 aktivnih primerov

V Podravju je največ aktivnih primerov zabeleženih v Mariboru, kjer je okuženih 124 ljudi. 21 primerov imajo v Slovenski Bistrici, deset na Ptuju, devet v Lovrencu na Pohorju. Osem okužb beležijo v Lenartu, občini Rače-Fram in Starše.

Šest okužb je v Pesnici. Po pet okužb imajo v občinah Hajdina, Selnica ob Dravi, Šentilj. Občine Benedikt, Hoče-Slivnica, Kungota, Ormož in Sveta Ana imajo štiri aktivne primere. Trije primeri okužbe so v občinah Dornava, Duplek in Poljčane.

Dva aktivna primera okužbe imajo v občinah Cerkvenjak, Kidričevo, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Ruše in Videm. V občinah Destrnik, Majšperk, Makole, Oplotnica, Trnovska vas in Zavrč je trenutno ena oseba okužena s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice