V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 29. septembra 2020, potrdili rekordne 203 nove okužbe s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe potrdili v 74 slovenskih občinah.

Pri pacientih iz tujine okužb včeraj niso potrdili.

Največ novih okužb znova v Ljubljani

Največ novih okužb, 37, so včeraj zabeležili v Mestni občini Ljubljana. Devet novih okužb je bilo v Kranju, sedem pa v Kamniku.

Po šest novih okužb so imeli v občinah Celje, Lukovica, Maribor in Zagorje ob Savi. Po pet novih okužb je bilo v občinah Brezovica, Črna na Koroškem, Jesenice in Zreče.

Po štiri nove okužbe so imeli v občinah Cerklje na Gorenjskem, Lendava, Litija, Radovljica in Škofja Loka.

Po tri nove okužbe so bile v občinah Komenda, Ravne na Koroškem, Slovenska Bistrica, Tolmin, Trbovlje, Velenje in Vrhnika.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Hajdina, Hrastnik, Krško, Lenart, Mengeš, Mežica, Naklo, Rače-Fram, Ruše, Slovenske Konjice, Šenčur, Trebnje, Trzin in Vojnik.

Po eno novo okužbo so imeli v občinah Bled, Bohinj, Cerkno, Dobrova-Polhov Gradec, Domžale, Dravograd, Duplek, Gorišnica, Gorje, Grosuplje, Hoče - Slivnica, Horjul, Ivančna Gorica, Kočevje, Kozje, Laško, Ljutomer, Log - Dragomer, Logatec, Markovci, Moravče, Nazarje, Oplotnica, Polzela, Preddvor, Rogaška Slatina, Rogašovci, Selnica ob Dravi, Šentjernej, Šentjur, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Tišina, Vitanje, Vodice, Vuzenica in Žiri.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

POZITIVEN TEST NE POMENI OKUŽBE FUKIČI LAŽNJIVI

dd (nepreverjen)

DOKTOR MIKE YEADON LASTNIK DRUGEGA NAJVEČJEGA FARMACEVTSKEGA PODJETJA NA SVETU JE DOKAZAL DA JE 90% PCR TESTOV NAPAČNIH IN ČE V ROKU 10 UR 3X TESTIRAŠ ISTEGA ČLOVEKA BOŠ DOBIL DRUGAČNE REZULTATE VSAKIČ

dd (nepreverjen)

TA MANIPULACIJA S TEM PREHLADOM SE BO SPOMLADI KONČALA S TISOČIMI MRTVAMI, PA NE ZARAD COVIDA.

Starejše novice