Vir: Društvo za zaščito konj
Slovenija je zadnji teden spremljala boj za življenje konja Maxija, ki je veljal za mogočnega žrebca, dokler ni prišel v napačne roke …

Poročali smo o konju Maxiju, ki je veljal za prelepega žrebca, dokler ni prišel v roke napačnemu lastniku, ki ga je zanemarjal.

Iz mogočnega konja, je tako postal konj, ki je komaj stal. Zadnje dni življenja je preživel v prostorih Društva za zaščito konj, kjer so zanj skrbeli in se trudili mu zagotoviti lepe zadnje dni življenja.

Izgubil boj za življenje

Sedaj so iz društva sporočili, da je Maxi izgubil boj za življenje.

»Medtem, ko smo čakali na veterinarja, da ga uspava, se je z globokim vzdihom poslovil sam. Njegovo srce očitno ni zdržalo. Preveč je bilo,« so iz društva zapisali, v kakšnih okoliščinah se je poslovil Maxi, in dodali, da je ob tem bil obdan z ljubeznijo, ki je doslej ni bil deležen.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Zdaj pa še bivšega lastnika stradat do smrti, da bo videl kako je to. Baraba nemarna!

Robin hud. (nepreverjen)

Bivsi lastnik bo odsel s pogojno kaznijo max 2 let. Stalna praksa pri nas. Potrebno bi ga bilo zapret za 14mescev, pa 10 mescev drozbenokoristnega dela, in to z vlkim medijskim pompom. Marsikdo bi drugace delo z zivalmi. Zaj se jim pa jebe.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)

Za Maxa je skrbela znana katoliška družina ... zato pa tako tudi je ... Maxov gazda vsako nedeljo v cerkvi v prvi vrsti meri izbokline na moških hlačah in zgleda ni najbolj prepričan, da bog obstaja, saj bi se ga drugače bal ...

Starejše novice