Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 3. novembra, opravili 10.156 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 4511 novih okužb, gre za 44,4-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 24.732 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 7722 PCR testiranjih potrdili 3456 novih okužb. Šlo je za 44,8-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 32.021 aktivnih primerov okužb.

V intenzivni terapiji 169 pacientov

Trenutno je po podatkih Covid-19 Sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 735 covidnih bolnikov, od tega je 169 pacientov na intenzivni negi.

V Sloveniji smo včeraj zabeležili devet smrtnih žrtev s koronavirusom, po podatkih Covid-19 Sledilnika je zaradi covida-19 v Sloveniji umrlo že 4792 posameznikov.

Vir: Vlada Republike Slovenije

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

SUPER OB TAKEM TEMPU BO ŽE DO KONC TEGA MESECA ZMANJKALO LJUDI KI BI LAHKO BILI POZITIVNI KER BO 55% POPULACIJE CEPLJENJE OSTALE 45% PA ŽE PREBOLELE, KAJ PA POTEM A BOSTE LANSIRALI NOV SEV ???

11 (nepreverjen)

Ni bilo potrebno na silo. Skoraj nihče več se ne drži nobenih ukrepov zato pa smo tu kje smo. Škoda nepotrebnih žrtev.

In reply to by dd (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Necepljeni naj se sami zdravijo doma. Virus itak "ni nič posebnega, vse je zarota, cepiva so nevarna...". Imajo navodila na internetu o učinkovitih zdravilih o katerih "uradni mediji in uradna medicina" molči. Potem lahko ukinemo vse ukrepe!

Rola (nepreverjen)

Budaletina ne vsiljuj svojega butastega razmišljanja pa se kar cepi vsaki teden če hočeš z temi nevarnimi in nepreverjenimi cepivi. Ti nisi čisti Mariborčan ker si naiven in glup ko ...

In reply to by Mariborcan1970 (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)

Saj sem napisal da tisti, ki se okuži in je prepričan da je cepivo nevarno naj ne hodi k zdravniku!

In reply to by Rola (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

CEPIVA NE POMAGAJO BEDAK EN DAJ SI TO DOPOVEDAT V TVOJO PRAZNO GLAVO, VSAK DEBIL TE LAHKO ZMANIPULIRA KER IMAŠ GLAVO SAMO ZA NOŠNJO KAPE IN MASKE BEDAK, VSAK TEDEN JE VEČJI PROCENT CEPLJENIH V BOLNICAH A TI TO KAJ POVE, KMALU BO ŽE 40% VSEH HOSPITALIZIRANIH POLNO CEPLJENIH, MEDTEM PA V DRŽAVAH Z 80% PRECEPLJENOSTJO KLJUB TEMU IMAJO MOČAN PORAST IN NOVE UKREPE, IDI SI VSAKI MESEC PO NOVO DOZO OSTALE PA PUSTI NA MIRU KRETENČINA, PA PAZI DA NE CRNEŠ OD STRAHU ZAPERI SE NEKAM IN NIKOLI VEČ NE PRIDI VEN TAKO SIGURNO NE BOŠ DOBIL KOVID KUGE

In reply to by Mariborcan1970 (nepreverjen)

Starejše novice