Slika je simbolična.
V boksarskem ringu naj bi se pomerila aktualna predsednica državnega zbora in nekdanji profesionalni boksar. Za kaj gre?

Sredi dvorane državnega zbora naj bi se v boksu pomerila poslanec in nekdanji boksar Dejan Zavec in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, so v Slovenski demokratski stranki zapisali v sporočilu za javnost. 

Simbolni boksarski boj naj bi nato prekinila z rokovanjem in z znakom zlatih pentljic, ki so znak boja proti otroškemu raku.

Poslanke in poslanci naj bi dvoboj spremljali iz poslanskih klopi in se jima pridružili v zadnji sceni s sporočilom upanja in podpore – pokazali oziroma v rokah bi držali zlate pentljice.

Stranka SDS je načrte o igranem filmu med drugim komentirala z naslednjimi besedami: 

»V poslanski skupini Slovenska demokratska stranka smo zgroženi nad tem, da predsednica državnega zbora izjemno občutljivo temo, tako za otroke - bolnike z rakom, kot njihove starše - skuša uprizarjati skozi boks in je ob tem mnenja, da naj bi tak prikaz predstavljal sporočilo upanja in podpore.«

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pohorskisvizec

Primitvca!

plus (nepreverjen)

upam da ji zadane take poškodbe, da ne bo mogla več delati nikjer zaradi umske pohabljenosti. antipatična smotana blondinka do onemoglosti. kurbetina vseh politikov

JAA (nepreverjen)

Bilo kaj se ji zgodi nikoli ne bo tak poškodovana kot desničarji.

In reply to by plus (nepreverjen)

Winnmartun (nepreverjen)

Se strinjam!

In reply to by plus (nepreverjen)

Starejše novice