V boj za naziv »Hit produkt leta« se podajajo tudi tri štajerska podjetja.

Na televizijske ekrane prihaja druga sezona oddaje »Štartaj, Slovenija!«, v kateri bomo lahko spremljali vzpon podjetnikov, ki s podjetništvom šele začenjajo. V oddaji se z različnimi poslovnimi idejami podjetniki potegujejo za naziv Hit produkt 2017, oddaja pa se začenja 8. oktobra.

V letošnji sezoni bodo med izbranimi osmimi ponudniki tudi tri podjetja, ki jih vodijo Štajerci. Ti se bodo predstavljali z izdelki Medenka, Noela in Pokica.

Medenka

Medenko razvijajo Damjan Veber, Aljaž Tršar in Miha Jedlovčnik. Slednja prihajata iz Slovenske Bistrice, spoznali ste ju pa že tudi na Mariborinfo. Medenka je zdrav priboljšek, sestavljen le iz dveh sestavin – kakovostnega slovenskega cvetličnega medu in liofiliziranega sadja, ki zaradi posebnega postopka obdelave ohrani kar 97 odstotkov vseh svojih vitaminov in mineralov. Izdelek ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil ali želatine. Priboljšek pa je zapakiran v simpatični slamici.

Noela

Za blagovno znamko Noela stoji družinsko podjetje Fras, ki ga vodijo Milena, Aljaž in Leon Fras. Predstavljajo kremo za nego obraza, ki vsebuje kar 40 odstotkov polžje sline. Ta je naraven izvor kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantonina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Zaradi visoke vsebnosti ima krema izjemno regeneracijsko sposobnost. Kreba je tudi dermatološko testirana.

Pokica

Mladi mariborski podjetniki Maja Lukas, Špela Lukas, Uroš Požgan in Alen Velcer predstavljajo blagovno znamko Pokica. To je pokovka, narejena iz posebne sorte gensko nespremenjene koruze. Pripravljena je brez olja in ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Pokovkam so dodani slani in sladki okusi ter prelivi, ki hrustljavo pokovko naredijo še bolj slastno.

Pokice so na voljo v petih različnih okusih: klasična Kino Pokica s kakovostnim maslom in morsko soljo, Pokica slanina & dimljena paprika za ljubitelje močnejših okusov, Pokica black & white čokolada, kombinacija žlahtne temne in nežne bele čokolade, in Pokica karamela & arašidovo maslo za sladokusce. Za vse ljubitelje jabolčnega štrudla pa je na voljo Pokica z okusom pravega domačega jabolčnega štrudla s posipom cimeta.

FOTO: Mateja Jordovič Potočnik

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice