V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 17. septembra 2020, potrdili 137 novih okužb s koronavirusom. Gre za absolutni rekord.

Covid-19 sledilnik razkriva, da so okužbe včeraj potrdili v 64 od skupno 212 slovenskih občin. Eno okužbo so potrdili pri pacientu iz tujine.

Največ novih okužb spet v prestolnici

Največ novih okužb, kar 37, so tudi včeraj potrdili v občini Ljubljana. Po pet novih okužb so zabeležili v občinah Kamnik in Kranj, po štiri pa v Mariboru in Šmarju pri Jelšah.

Po tri nove okužbe so včeraj potrdili v občinah Domžale, Ilirska Bistrica, Lendava, Pivka, Rogaška Slatina, Slovenj Gradec in Trbovlje.

Po dve novi okužbi so zabeležili v občinah Brezovica, Celje, Gorje, Gornja Radgona, Miklavž na Dravskem polju, Radovljica, Šentjur in Vrhnika.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Ajdovščina, Benedikt, Braslovče, Cerknica, Duplek, Hajdina, Ig, Jesenice, Kočevje, Kranjska Gora, Lenart, Log-Dragomer, Lovrenc na Pohorju, Medvode, Mengeš, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nova Gorica, Novo mesto, Ormož, Polzela, Postojna, Preddvor, Rače-Fram, Selnica ob Dravi, Sevnica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Starše, Sveta Ana, Šenčur, Škocjan, Škofljica, Tolmin, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Vojnik, Vransko, Zagorje ob Savi in Zreče.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice