Nove okužbe s koronavirusom po podatkih Covid-19 sledilnika beležimo tudi na Štajerskem.

Včeraj so v Sloveniji zabeležili 13 novih okužb s koronavirusom oziroma 11 manj kot dan poprej.

Dve okužbi so včeraj zabeležili v občini Ljubljana, po eno okužbo pa v občinah Maribor, Šentjur, Hrastnik, Zagorje ob Savi, Medvode, Kočevje, Cerknica, Vipava, Pivka, Ilirska Bistrica in Piran.

Potrjene nove okužbe s koronavirusom na dan 8. julija 2020 (vir: Covid-19 sledilnik)

V Mariboru zabeležili novo okužbo

V občini Maribor so včeraj potrdili še eno okužbo s koronavirusom, skupaj je tako potrjenih 51 primerov. V ostalih Podravskih občinah v zadnjem dnevu ni prišlo do sprememb.

Podravska občina z največ potrjenimi primeri tako ostaja Maribor, sledi Slovenska Bistrica s 24 primeri. 

V občini Šentilj so do zdaj potrdili 11 okužb. Devet okužb beležijo v občini Lenart in Ruše. Osem primerov so potrdili v občini Sveta Ana, sedem pa v Oplotnici. 

V Lovrencu na Pohorju in Miklavžu na Dravskem polju so zabeležili skupno 5 primerov okužb. Tri okužbe so potrdili v občini Hoče-Slivnica. Po dva pozitivna primera so zabeležili v občinah Duplek, Pesnica, Rače-Fram, Kungota in Starše.

Po eno okužbo pa so doslej potrdili v občinah Benedikt, Cerkvenjak in Selnica ob Dravi. 

Brez okužb ostajajo občine Makole, Poljčane, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Takšno je stanje na Ptujskem in Ormoškem

V Spodnjem Podravju torej včeraj novih potrjenih okužb ni bilo. Spomnimo: v Mestni občini Ptuj je bilo doslej skupno pet potrjenih primerov okužb s koronavirusom.

Tri okužbe so doslej potrdili v občini Žetale in dve v občini Hajdina. Po eno okužbo so doslej zabeležili v občinah Kidričevo, Destrnik, Majšperk in Markovci.

V občinah Videm, Podlehnik, Cirkulane, Zavrč, Gorišnica, Dornava, Juršinci, Sveti Andraž v Slovenskih goricah in Trnovska vas okužb doslej niso zabeležili.

Še na Ormoško. V občini Ormož so doslej zabeležili šest okužb, občini Središče ob Dravi in Sveti Tomaž pa zaenkrat ostajata brez potrjenih okužb.

Vse doslej potrjene okužbe s koronavirusom do vključno 8. julija 2020 (vir: Covid-19 sledilnik)

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice