V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 30. septembra 2020, potrdili 175 novih okužb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe potrdili v 72 slovenskih občinah.

Dve novi okužbi so potrdili tudi pri pacientih iz tujine. Skupno število vseh takšnih pacientov zdaj znaša 75.

Največ novih okužb spet v slovenski prestolnici

Največ novih okužb s koronavirusom so včeraj potrdili v Mestni občini Ljubljana, 2011 novih okužb je bilo v občini Kamnik.

Po sedem novih okužb so imeli v občinah Domžale in Maribor. Po šest novih okužb je bilo v občinah Celje, Ptuj in Murska Sobota.

Pet novih okužb so imeli v občini Zagorje ob Savi. Po štiri nove okužbe so zabeležili v občinah Grosuplje, Jesenice, Novo mesto, Šentjernej in Žalec. Po tri nove okužbe so bile v občinah Hoče - Slivnica, Kranj, Prevalje, Sevnica in Škofja Loka.

Po dve novi okužbi sta bili v občinah Brezovica, Dolenjske Toplice, Duplek, Gorišnica, Ig, Litija, Mežica, Oplotnica, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rogaška Slatina, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Šmartno pri Litiji, Tolmin in Zreče.

Po eno novo okužbo so imeli v občinah Ajdovščina, Beltinci, Bohinj, Brežice, Cankova, Cerknica, Cirkulane, Črenšovci, Hajdina, Hrastnik, Ivančna Gorica, Komen, Komenda, Kungota, Lenart, Lendava, Mengeš, Miklavž na Dravskem polju, Moravske Toplice, Mozirje, Ormož, Pesnica, Postojna, Rogašovci, Selnica ob Dravi, Sežana, Slovenj Gradec, Starše, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Vrhnika, Žiri in Žirovnica.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
eci pec (nepreverjen)

labodi in covid. hahaha, vi v mb pa imate tud covidsko domišljijo. to je tko če bi bil članek o trumpu, sliko pa bi dali o vložkah

Starejše novice