V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 25. februarja, opravili 4484 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 912 novih okužb, gre za 20,3 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 20.446 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 188.769. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 10.614, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 128 novih okužb v 30 občinah

Največ okužb so včeraj potrdili v mariborski občini, kjer so odkrili 38 novih primerov. Sledi občina Pesnica z desetimi okužbami. V Selnici ob Dravi beležijo devet novih primerov, v občini Kidričevo pa osem.

Sedem novih okužb so potrdili v občini Hoče - Slivnica in na Ptuju šest. Pet novih okužb imajo v Ormožu.

Štiri nove primere imajo v občini Miklavž na Dravskem polju, tri okužbe so potrdili v občinah Šentilj, Kungota in Rače - Fram.

Po dve okužbi so zabeležili v občinah Sveta Ana, Ruše, Lenart, Majšperk, Markovci, Gorišnica, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Oplotnica in Hajdina.

Po eno novo okužbo so potrdili še v občinah Slovenska Bistrica, Duplek, Benedikt, Destrnik, Podlehnik, Cirkulane, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Dornava, Zavrč, Sveti Tomaž

Brez novih okužb je bilo v četrtek deset podravskih občin, in sicer občine Starše, Lovrenc na Pohorju, Poljčane, Središče ob Dravi, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Cerkvenjak, Juršinci, Trnovska vas, Makole, Žetale.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice