Covid-19 sledilnik razkriva, v katerih slovenskih občinah so včeraj zabeležili nove okužbe s koronavirusom. Med njimi je tudi ena od haloških občin.

Včeraj, 6. avgusta 2020, so v Sloveniji potrdili deset novih okužb s koronavirusom.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so včeraj po dve okužbi zabeležili v občinah Cirkulane, Celje in Ljubljana, po eno okužbo pa v občinah Velenje, Ivančna Gorica, Grosuplje in Vipava.

Spomnimo. Dan poprej so v občini Cirkulane potrdili prvo okužbo s koronavirusom, z novima okužbama se je število povzpelo na tri.

Kako je v Podravju?

Podravska občina z največ potrjenimi primeri je Maribor, kjer je bilo do zdaj skupaj potrjenih 56 primerov. Sledi Slovenska Bistrica s 26 primeri. 

V občini Šentilj so do zdaj potrdili 11 okužb. Devet okužb beležijo v občini Lenart in Ruše. Osem primerov so potrdili v občini Sveta Ana, sedem pa v Oplotnici.

V Lovrencu na Pohorju in Miklavžu na Dravskem polju so zabeležili skupno 5 primerov okužb. Tri okužbe so potrdili v občini Hoče-Slivnica in Pesnica. Po dva pozitivna primera so zabeležili v občinah Cerkvenjak, Duplek, Rače-Fram, Kungota in Starše. Po eno okužbo pa so doslej potrdili v občinah Benedikt in Selnica ob Dravi. 

Brez okužb ostajajo občine Makole, Poljčane, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

V občini Maribor so doslej zabeležili dve smrtni žrtvi zaradi okužbe s koronavirusom, eno so zabeležili v občini Šentilj.

Na Ptujskem in Ormoškem doslej 25 potrjenih okužb, a brez smrtnih primerov

V občinah pod okriljem upravnih enot Ptuj in Ormož so tako doslej skupno potrdili 25 okužb s koronavirusom.

Šest okužb s koronavirusom so doslej potrdili v občini Ormož, pet v Mestni občini Ptuj, po tri v občinah CirkulaneMajšperk in Žetale, dve v občini Hajdina ter po eno okužbo v občinah DestrnikKidričevo in Markovci.

Smrtnih žrtev koronavirusa na območju ptujske in ormoške upravne enote doslej ni bilo.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Haja (nepreverjen)

Koga to zanima, kaj je bilo pred meseci! Napišite koliko je pozitivno potrjenih v tem trenutku. Od onih izpred pol leta se nihče več ne bo okužil.

Starejše novice