VIR: Velenjcan.si
24-letni Velenjčan Bil Šinkovec se spopada s hodgkinovim limfomom. Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, s katero bi moral pričeti čimprej, a žal nima dovolj denarja.

Potrebuje 8.000 evrov

Bil se že od svojega 12. leta bori s hodgkinovim limfomom oziroma rakom mladih. Za ozdravitev bi moral čimprej na terapijo v Budimpešto, vendar sam žal nima dobrih 8.000 evrov, kolikor bi za to bilo potrebno odšteti, poroča Velenjcan.si.

Je pravi borec, živi zdravo in vedno išče nove celostne pristope k bolezni, a zaradi komplikacij, ki so se odvile v tej dolgoletni bitki za ozdravitev, ga je enaka bolezen že večkrat na žalost obiskala.

Novi načrt zdravljenja

Bil je s pomočjo novih zdravniških posvetov pripravil tudi novi načrt zdravljenja. Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, za katero je bil izbran kot primeren kandidat v Budimpešti na Madžarskem, a zanjo žal nima dovolj finančnih sredstev. 
 

Skupaj ga lahko rešimo

Vsi, ki želite pomagati Bilu Šinkovcu iz Velenja lahko denarno pomoč nakažete na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja št. SI56 02922-0019831742 s pripisom za Bila, sklicna številka 7226. Odslej lahko pomagate tudi s SMS-donacijami. Pošljite SMS na 1919: z vpisano ključno besedo KRAMBERGER boste prispevali 1 evro, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 pa 5 evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice