Eden od Slovencev, ki se je okužil s koronavirusom, je svojo zgodbo delil v videoposnetku. Kot pravi, je v bolnišnici zanj zelo dobro poskrbljeno.

V Sloveniji imamo trenutno osem potrjenih okužb s koronavirusom, med njimi pa je tudi ustvarjalec youtube vsebin, ki svoje stvari objavlja na svojem youtube kanalu pod imenom "Rok Goes Around".

"Kot vidite, to ni moje naravno youtube okolje. Sem v bolnišnici, v sobi za izolacijo in povedal vam bom, kako sem končal tukaj," začne svojo zgodbo in pojasni, da se je v zadnjem času mudil v Maroku, od koder je preko Italije pripotoval domov v Slovenijo.

Kot pove, je bil iz medijev obveščen o tem, da je v Sloveniji prvi primer koronavirusa, zaradi varovanja osebnih podatkov, pa imena seveda niso izdali. Ko se je vrnil k ženi in trimesečni hčerki, je žena dejala, da se bosta za vsak slučaj izogibala tesnejšim stikom. 

Nato je izvedel, da je bil v sobi s prvo osebo, ki je bila pozitivna pri testiranju na koronavirus, zato je tudi sam oddal svoj vzorec. Tudi ta je bil pozitiven, zato je moral ostati v bolnišnici, od koder želi svojo zgodbo deliti tudi z drugimi.

Več o njegovi zgodbi pa v videoposnetku.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
[email protected] (nepreverjen)

tudi v naši kombiju je tudi kron verus česte pripravjeni orosim da bi čim prej prinei zaščistne maske doktor ljudevitapivka ptuj 52 maja hvla in prijazen pozdrau

Neviden (nepreverjen)

Ta kmet si prav zasluži, otroka ima malega pa sili v tujino. Kje si bil ko so pamet delili.

prijateljica

Rok, upam, da se čimprej pozdraviš! Ne demonizirajte okuženih, ja nekateri so ravnali nespametno in ja tisti, ki bodo uspešno okrevali bodo imeli možnost, da se tistim, ki so jih nehote okužili odkupijo. Upam, da bodo prvi zboleli mladi in otroci in preboleli bolezen v blagi obliki, ter, da bodo tako ustvarili velik bazen protitelesc. Upam, da bodo tudi pri nas, VSAJ HUJŠE ZAPLETE zdravili z rekonvalescentno plazmo darovalcev, kot to počnejo na Kitajskem in na Japonskem!

Starejše novice