Prometne nesreče so nekaj, kar lahko doleti vsakogar izmed nas. Pri slednjih navadno pride tudi do telesnih poškodb, ki so lahko blage ali pa izredno hude. Za oškodovanca je pri pridobivanju odškodnine izrednega pomena, da takoj po prometni nesreči pravilno ravna.

Kako pravilno ravnati po prometni nesreči si preberite tukaj https://www.visokaodskodninaplaninsec.si/prometna-nesreca ali berite dalje.

Visoka odškodnina Planinšec se že vrsto let ukvarja s takšnimi primeri, zato strankam vedno pravilno svetuje in zanje hitro ukrepa, da prejmejo kar se da visoko odškodnino za njihov dotičen primer.

Visoka odškodnina Planinšec se za svoje stranke maksimalno potrudi. Zanje vloži odškodninski zahtevek in jih vodi skozi vse korake in potrebne procese, da prejmejo visoko odškodnino za telesno poškodbo. Veliko oškodovancev žal ne ve, da lahko že za zlom, obisk urgence ali zvin prejmejo odškodnino za telesno poškodbo.

Iz tega razloga je izrednega pomena, da se preden ukrepajo vedno posvetujejo z odškodninskim strokovnjakom. V primeru hujših poškodb (kot je na primer trajna invalidnost) lahko oškodovana stranka prejme tudi druge oblike odškodnine, kot je na primer invalidnina. Več informacij za hude telesne poškodbe najdete na tej povezavi.

Za zviti gleženj nižja odškodnina kot za amputacijo noge ali roke

Visoka odškodnina Planinšec ima za seboj že vrsto uspešno rešenih primerov strank z različnimi vrstami telesnih poškodb. Glede na to, da se telesne poškodbe kategorizirajo po stopnji in resnosti poškodbe, se glede na stopnjo resnosti razlikuje tudi višina prejete odškodnine.

Tako boste v primeru zvitega gležnja prejeli nižjo odškodnino kot v primeru amputacije katerega izmed udov. 

A vendar je izrednega pomena ravno to, da se stranka zaveda, da lahko tudi za zviti gleženj prejme kar se da visoko odškodnino. Da bi do visokega izplačila odškodnine prišlo je ključno, da izbere dobro ekipo odškodninskih strokovnjakov. Visoka odškodnina Planinšec svojim strankam nudi strokovnost, odzivnost in podporo skozi celoten proces pridobivanja odškodnine. 

Visoka odškodnina Planinšec poskrbi tudi za prejem visoke odškodnine v primeru poškodbe med delom. Poškodba pri delu je zelo pogosta situacija, ki jo delodajalci velikokrat radi pometejo pod preprogo. Zavedajte se, da imate v primeru malomarnosti delodajalca pravico do odškodnine za poškodbo pri delu. Poleg odškodnine za nematerialno škodo svojim strankam pomaga tudi do odškodnine za nastale in bodoče materialne stroške. Uredi tudi rento za izgubljeni dobiček, v kolikor oškodovanec zaradi nezgode ni več sposoben za delo.

Stroški zdravljenja, renta za tujo pomoč in renta za izgubljeni dohodek

Pod odškodnino za materialno škodo se štejejo stroški zdravljenja, renta za tujo pomoč ter renta za izgubljeni dobiček oziroma dohodek. Ker je za pridobitev visoke odškodnine izrednega pomena, da stranka zbere kakovosten dokazni material in se drži rokov, jim tudi iz tega naslova svetujemo, da poiščejo učinkovitega strokovnjaka.

Visoka odškodnina Planinšec je izredno dosledna in ažurna, zato svoje stranke vodi skozi celoten proces, jim svetuje in jim je na voljo vedno, ko jo stranke potrebujejo.

Kontaktirate jih lahko preko spletne strani tukaj ali pa na brezplačni telefonski številki 080 26 26.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice