Čista voda končno tudi na Pohorju.

V Šmartnem na Pohorju so uspešno zaključili gradbena dela, načrtovana za potrebe vgradnje ROTO komunalne čistilne naprave, ki bo oskrbo s čisto vodo zagotavljala 200 prebivalcem. 

V prihodnjih dneh v podjetju načrtujejo še instalacijska dela, tako da bo kmalu vse nared za zagon čistilne naprave, ki je posebej zasnovana za tovrsten kapacitete. 

Vgrajena je v polietilenske rezervoarje z najsodobnejšo opremo, vključno s sistemom za oddaljen nadzor procesov čiščenja. Na osnovi tega bo vzdrževalec čistilne naprave lahko znižal obratovalne stroške, obenem pa bo čistilno napravo enostavneje nadziral in upravljal. 

ROTO je edini proizvajalec čistilnih naprav v Evropi, ki nudi celovito rešitev za čiščenje komunalne vode. Skupina ROTO namreč skrbi tudi za nenehni razvoj produktov, kjer sledijo najsodobnejšim tehnološkim trendom. 

Proizvajajo rezervoarje iz polietilena in poliestra, vgrajujejo komponente in izdelujejo krmilne sisteme, celovito rešitev pa zaključijo s strokovno montažo na terenu. Za vzdrževanje čistilne naprave poskrbi njihova profesionalna servisna služba, nenehni nadzor z analizo učinkovitosti čiščenja vode pa zagotavljajo z raziskavami v lastnem laboratoriju.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice