Vir: uradna spletna stran Zlate lisice
Vreme končno pomaga organizatorjem 58. Zlate lisice v Podkorenu.

Deževno jutro je smučarje v polni in zasneženi ponovoletni Kranjski Gori sicer razžalostilo, a je zato razveselilo organizatorje 58. Zlate lisice, ki se je iz Maribora morala preseliti v Podkoren.

Medtem ko močna otoplitev in dež hitro jemljeta sneg na pohorski poseki, ga je na vitranški dovolj, zato dež, po katerem je napovedana močna ohladitev, pomaga.

»Snega je dovolj, zato ga je potrebno le še utrditi. Za to je potrebno snežno podlago najprej dobro namočiti z vodo. Zdaj bo to namesto nas opravil dež, hkrati pa je že za jutri napovedala močna ohladitev, kar je idealno.

Danes moramo le paziti, da ujamemo pravi trenutek, ko bo dež prešel v sneg, da celotno progo temeljito premeljemo s teptalnimi stroji, pravi Mitja Dragšič, vodja tekmovanja.

V Podkorenu so minuli konec tedna že začeli postavljati ciljno areno. V njej bo tudi tribuna, vendar le za vabljene goste, ki bodo akreditirani. Sicer na 58. Zlati lisici ne bo gledalcev.

V cilju tudi ne bo tradicionalnega šotora VIP, pač pa le šotora za tekmovalke in novinarsko središče.

Vir: uradna spletna stran Zlate lisice

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
renzy (nepreverjen)

Thank you so much for sharing valuable Info! I was looking something just like this for my own project! I am quite thankful I came across to your site.
what's app Dehradun girls number
what's app Nainital girls number
call haldwani girls phone number
call rudrapur girls phone number
call ramnagar girls phone number

Starejše novice