Na družbenem omrežju se je pojavila nagradna igra »Vinjeta zastonj«. Dars opozarja, da ni organizator omenjene nagradne igre.

Na družbenem omrežju Facebook se je ponovno pojavila nagradna igra, imenovana »Vinjeta zastonj«, kjer je kot organizator naveden Dars. Toda iz Družbe za avtoceste Republike Slovenije sporočajo, da to ne drži, saj ne organizirajo te nagradne igre.

V Darsu opažajo, da se v zadnjem času vinjete uporabljajo za različne promocijske akcije trgovcev in ponudnikov storitev, ki na takšen način pospešujejo obiske spletnih strani oziroma prodajo svojih izdelkov. Dars ima za prodajo vinjet s partnerji sklenjene pogodbe o komisijski prodaji cestninskih vinjet, prodajna mesta pa so primerno označena s certifikatom, ki ga prodajalec dobi s strani Darsa. Prodajalec vinjet pa lahko vinjete prodaja končnim kupcem po vnaprej določenih cenah, ki so zavezujoče.

Iz Darsa prav tako sporočajo, da vinjet ne prodajajo na spletnih straneh niti ne dajejo popustov nanje.

Kupec ob nakupu vinjete prejme tudi račun, s katerim lahko vinjeto, če se ta poškoduje, tudi menja. Zato je pomembno, da kupci vinjeto kupijo na uradnih prodajnih mestih, saj lahko le pri teh Dars jamči za kakovost in verodostojnost vinjete.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice