Preživite poletje v ZDA in se podajte na "road trip" po zahodni obali, brez da bi izpraznili svoj varčevalni račun.

Študenti obožujejo potovanja, a mnogim za to primanjkuje denarja. Rešitev je lahko poletno delo v ZDA, ki na najboljši in najcenejši način združi delo, potovanje in zabavo. Vsako leto na delo v ZDA odide več tisoč študentov s celega sveta, ki poletje preživijo ob delu in potovanju.

Prijave odprte

Vas zanima, kako vašim vrstnikom uspe preživeti poletje v ZDA in se podati na ''road trip'' po zahodni obali, brez da izpraznijo svoj varčevalni račun? Prijave za poletno delo v ZDA so odprte, zato bo tudi v Mariboru potekala predstavitev, kjer bodo odgovorili na vsa vprašanja in vas pripravili na neprecenljivo izkušnjo.

Predstavitev programa v Mariboru bo potekala v četrtek, 19. januarja 2017, ob 17. uri, na ŠTUK-u, Gosposvetska cesta 83.

Zakaj?

Poletno delo v ZDA omogoča predvsem spoznavanje novih prijateljev s celega sveta, prav tako pa bo zelo obogatilo vaš življenjepis. Delo v ZDA ponuja tudi veliko priložnost za izboljšanje znanja angleščine, ob vsem tem pa je zagotovljen tudi zaslužek. Poleg dela, lahko v polni meri izživite vlogo turista v ZDA in si ogledate Hollywood, New York, Grand Canyon in se zapeljete po znameniti Route 66.

Program je namenjen študentom do 29. leta.

Dogodek organizirajo STA potovanja, Mestna občina Maribor in Študentska organizacija Univerze v Mariboru. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice