FOTO: Jure Banfi
Odprava vijoličastih bo do konca priprav štela enega člana manj. Gregor Bajde zaradi poškodbe zapušča Belek in se vrača v Maribor.

Maribor bo na pripravah v turški pripravljalni bazi v Beleku ostal do petka, Gregor Bajde pa se v domovino vrača že danes. Zaradi poškodbe hrbta krilni napadalec ni nastopil na niti eni preizkušnji v Turčiji.

»To je edina rešitev zanj. Minil je en teden, a se stanje ni premaknilo na boljše. Gre v Čatež, k strokovnjaku za te vrste poškodb, z upanjem, da bo od naslednjega ponedeljka, ko se spet zberemo v Mariboru, sposoben za trening,« je pojasnil Darko Milanič.

Visok poraz proti Gruzijcem

Vijoličasti so sicer včeraj odigrali pripravljalno tekmo z Dinamom iz Tbilisija in doživeli poraz s 3:0. »Taktično izredno zahtevna tekma, v kateri nam je nasprotnik pustil pobudo in hitro prehajal v protinapade. Toda ta pobuda je bila navidezna in misel, da lahko brez večjih težav pridemo v cono udarca, nas je stala zmage,« je po prvi izmed štirih tekem, ko podoba moštva ni bila na želenem nivoju, poudaril Darko Milanič.

Pred petkovo vrnitvijo Mariborčane v četrtek čaka še zadnja pripravljalna tekma s Kairatom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice