FOTO: Mediaspeed
Roku Kronavetru se konec prihodnjega meseca izteka pogodba z Olimpijo, ki je ne bo podaljšal. Vse bolj glasne so govorice, da naj bi Mariborčan po novem igral v svojem rojstnem mestu.

Ekipa SN danes poroča, da je Rok Kronaveter Olimpijo že obvestil, da jo po izteku sezone zapušča. Še več, njegov agent naj bi Ljubljančanom predlagal, da pogodbo prekinejo že konec tega meseca in ne šele junija, ko se uradno izteka. Vse v želji, da bi se lahko novemu klubu pridružil že na začetku priprav.

Mariborčan končno v Mariboru?

In nov klub? Kot poroča edini slovenski športni dnevnik, naj bi se Kronaveter spogledoval z vijoličastim dresom, v katerem kot Mariborčan še nikoli ni imel priložnosti zaigrati. Svojo kariero je začel pri Železničarju, nadaljeval pri ptujski Dravi in velenjskemu Rudarju, nato igral v tujini, zadnja štiri leta pa igra za Olimpijo.

Zlatko Zahović naj bi že stopil v kontakt s Kronavetrovimi zastopnik in se dogovarjal za Mariborčanove usluge, ki bi tako izpolnil še nikoli uresničeno željo - zaigrati v vijoličastem dresu.

Za usluge Mariborčana naj bi se sicer zanimali tudi madžarski prvoligaši, kjer je 32-letnik že igral in ki bi mu lahko ponudili višjo mesečno plačo kot v Mariboru. A Mariborčan bi imel možnost se s klubom iz svojega rojstnega mesta potegovati za nastop v ligi prvakov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice