V Monacu bo ob 18. uri potekal žreb, ki bo določil, kateri bodo tekmeci NK Maribora v skupinskem delu lige prvakov.

V Monacu bo danes ob 18. uri potekalo žrebanje skupin v skupinskem delu elitnega tekmovanja, ki se prične 12. septembra. V žrebu sodelujejo elitna imena nogometnih klubov, ki so lahko možni nasprotniki mariborskih nogometašev. Med potencialnimi nasprotniki je tudi branilec naslova Lige prvakov, Real Madrid.

V prvem bobnu bo poleg Real Madrida še Monaco, Bayern, Šahtar, Chelsea, Juventus, Benfico in Spartak Moskva. NK Maribor bo dobil nasprotnika tudi iz drugega bobna, kjer se nahajajo Paris St. Germain, Borussia Dortmund, Manchester City, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Porto in Manchester United.

V tretjem bobnu bodo Tottenham Hotspur, FC Basel, SSC Napoli, RSC Anderlecht, AS Roma, Olympiakos Pirej, Liverpool in Bešiktaš Istanbul. V četrtem bobnu pa so poleg NK Maribora še Sporting Lizbona, Feyenoord Rotterdam, CSKA Moskva, Karabah Agdam, Celtic Glasgow, RB Leibzig in Apoel Nikozija.

NK Maribor bo v elitnem tekmovanju nastopil tretjič. Prvič se je z elito evropskega nogometa pomeril v sezoni 1999/2000 in drugič v sezoni 2014/2015.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice