Foto: Jure Banfi
Po več kot dveh mesecih je na igrišče ponovno stopil pomemben člen zasedbe Nogometnega kluba Maribor. Vrnitev ne bi mogla priti ob bolj pravem času.

Vedno se je težko vrniti po daljši odsotnosti z igrišč. Storiti to na največjem slovenskem nogometnem derbiju, še toliko težje.

Desni bočni nogometaš Maribora Denis Klinar se je po več kot dveh mesecih uspešno vrnil na nogometna igriša. Poškodba je preteklost in ponovno je pripravljen za največje napore.

Prvi nastop v spomladanskem delu sezone, je prišel prav proti Klinarjevim nekdanjim delodajalcem ljubljanski Olimpiji. Začasni trener Saša Gajser ga je v igro poslal od prve minute, da zakrpa luknje v obrambi, ki se roko na srce v dosedanjem delu prvenstva ni pretirano izkazala.

Eden izmed razlogov za slabše predstave vijoličastih, ki so vodstvo kluba prisilile v korenite spremembe, o katerih smo že poročali, so gotovo poškodbe. Te vijoličaste v letošnji sezoni pestijo predvsem v obrambi. Vrnitev Klinarja je predvsem zaradi suspenza Martina Milca še posebej dobrodošla.

Klinar o vrnitvi in izkupičku z derbija

»Veseli me, da sem težave pustil za seboj. Lepo je biti spet na igrišču, toda najpomembnejša je ekipa. Osvojili smo točko proti tekmecu v boju za naslov prvaka, zdaj stremimo naprej in gremo k naslednjim izzivom z novo energijo,« je za uradno stran Nogometnega kluba Maribor, povedal 29-letni bočni branilec.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Okjov (nepreverjen)

Janša merkej se luka..resno misli

Starejše novice