Foto: Jure Banfi
Nogometaš Nogometnega kluba Maribor Dino Hotić bo, kot kaže, reprezentančno kariero nadaljeval v dresu Bosne in Hercegovine.

V Nogometnem klubu Maribor so povedali, da je danes na klubski naslov prispelo novo vabilo na reprezentančno akcijo: »Dino Hotić je naš naslednji nogometaš na seznamu članskih reprezentantov, z vpoklicem v selekcijo Bosne in Hercegovine.«

24-letni vezist Dino Hotić je doslej nastopal za mlajše reprezentančne selekcije Slovenije, ni pa prišel do statusa članskega reprezentanta.

»Doslej je bil Dino Hotić le z B-reprezentanco na akciji v Španiji in se je zaradi tekmovalnega motiva odločil za spremembo nogometnega državljanstva,« so razkrili v Nogometnem klubu Maribor.

Selektor Bosne in Hercegovine Robert Prosinečki je Dina Hotića že uvrstil na seznam izbrane vrste Bosne in Hercegovine za oktobrski dvojni program.

Po poročanju STA je potrditve Fife o spremembi državljanstva sledil takojšen poziv Prosinečkega, naj se Hotić pridruži ekipi na pripravah za kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2020 proti Finski in Grčiji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice