Slika je simbolična.
Ob zadostnih zalogah snega in spremembi vladnega odloka pripravljajo na Arehu podaljšek zimske sezone.

Od ponedeljka, 12. aprila, bo ponovno mogoča smuka na progi Cojzarica, kjer bo med 8. in 15. uro delovala istoimenska vlečnica. Dnevne vozovnice bodo za vse smučarje, ne glede na starost, stale 10 evrov, ob tem pa bodo že veljale nove sezonske smučarske vozovnice za leto 2021/2022. 

Za obiskovalce smučišča bo od 8. do 12. ure odprta blagajna Areh, kjer bo poleg dnevnih moč kupiti tudi nove sezonske vozovnice oziroma prevzeti že kupljene v predprodaji, ki je trenutno v teku. 

Pri tem kupce prosijo, da na blagajno prinesejo s seboj staro sezonsko vozovnico. Medtem bodo dnevne vozovnice ves čas na voljo tudi v koči pri zgornji postaji Cojzarice. 

Predvidoma bo proga Cojzarica ostala odprta do nedelje, 18. aprila. Dostop do smučišča bo mogoč z avtomobili po cesti proti zgornji postaji vlečnice. Smučarski avtobus med Bellevuejem in Arehom ne bo vozil. 

Ponoven zagon krožne kabinske žičnice

Na Mariborskem Pohorju bo od ponedeljka znova delovala krožna kabinska žičnica. Prevoz z njo bo na razpolago vsako polno uro med 7. in 18. uro. 

Obenem bodo odprli blagajno pod Pohorjem, ki bo delovala od 7. do 15. ure (v četrtek do 17. ure), ter kolesarski park, ki bo med 9. in 17. uro ponujal spuste po progi Red line. 

Predprodaja od ponedeljka tudi na blagajni

Predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic, ki jo sedaj izvajajo le »na daljavo«, bo tako od ponedeljka potekala tudi na blagajni. 

Prvo obdobje preprodaje, v katerem so sezonske vozovnice naprodaj po najnižjih cenah, se bo sicer izteklo 15. aprila.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice