Na Fazaneriji je bil včeraj odigran derbi med Muro in Mariborom, ki se je končal z visoko zmago črno-belih s 4 : 1. Po presenečenju so nekateri šli celo tako daleč, da so vijoličaste obtožili, da so »prodali tekmo«.

V Murski Soboti smo bili včeraj priča pravemu nogometnemu prazniku, v katerem so varovanci Anteja Šimundže spisali lekcijo trenutno vodilnemu Mariboru in se veselili tretje zmage v letošnji sezoni.

Zloraba imena, gre za stari profil

Navijači Maribora so bili po tekmi razočarani, nekateri so šli celo tako daleč, da so varovance Darka Milaniča obtožili - verjeli ali ne - »prodaje tekme«. Na veliko začudenje mnogih je bil po enim takšnih zapisov podpisan tudi Dom starejših občanov Ljutomer

Glede na to, da takšni zapisi nikomur ne bi mogli biti v ponos, smo poklicali Tomija Nemca, direktorja tamkajšnjega doma, ki je zadevo takoj pojasnil.

»V tem primeru je šlo za hudo zlorabo našega imena in zato kategorično zavračam, da bi za temi zapisi stal kdo iz Doma starejših občanov Ljutomer. Zadevo že preiskujemo, seveda pa za zdaj še ni jasno, kako se je to lahko zgodilo,« nam je povedal Nemec. 

Ob tem je dodal, da gre za njihov stari profil, na katerem niso več aktivni. Kdo bi lahko stal za tem dejanjem ni znano, nam je pa Nemec ob tem že potrdil, da so na Nogometni klub Maribor naslovili prošnjo po izbrisu komentarja.

»Tekmo ste prodali«

Takšen je bil sicer komentar, ki je bil zapisan pod eno izmed objav na uradnem facebook profilu NK Maribor.

Facebook

Kaj so pred tekmo napovedovale stavnice?

Med komentarji smo sicer večkrat zasledili podobna namigovanja, ki se v tekmah, kjer izgubi izraziti favorit, velikokrat pojavljajo. Ponavadi v takšnih namigovanjih resnice, seveda, ni.

No, so pa vsi, ki so včeraj verjeli v zmago Mure, lahko za svoj vložek dobili skorajda šestkrat toliko, kot so vložili. Kvota na zmago Mure je na nekaterih stavnicah znašala od 5,80 do 6,30, kar v praksi pomeni, da ste za vložek 10 evrov dobili 58 oziroma 63 evrov.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
H00licigan (nepreverjen)

Tak ti je to v totem mariboru

Starejše novice