FOTO: Jure Banfi
Na poročanje EkipeSN o tem, da Zlatko Zahovič ne bo več športni direktor NK Maribor se je za časnik Večer odzval predsednik kluba Drago Cotar.

V javnosti je danes zjutraj odjeknila novica EkipeSN o tem, da Zlatko Zahovič zapušča Ljudski vrt, ki smo jo povzeli tudi mi. Zahovič naj bi odstopil z mesta športnega direktorja, čemur naj bi botrovala številna nesoglasja med vodilnimi možmi v Ljudskem vrtu. Za časnik Večer pa se je odzval predsednik NK Maribor Drago Cotar, ki marsikaj postavlja na glavo in vzbuja dvome o tem, kakšna bo v resnici usoda Zlatka Zahoviča.

»Uradno je Zlatko Zahovič še vedno pri nas,« je predsednik Drago Cotar povedal za Večer in dodal, da naj bi se Zlatko Zahovič od vodilnih mož v klubu poslovil le, ker odhaja na dopust. »Če je včeraj kdorkoli rekel kakšno neumnost, jo je zaradi evforije. Takšne ali drugačne,« je za Večer še pojasnil Cotar in tako vendarle namignil, da bi vendarle lahko bile včeraj po tekmi izrečene besede o razhodu.

NK Maribor sicer preko klubskih kanalov še ni komentiral dogajanja o morebitnem odhodu športnega direktorja Zlatka Zahoviča. V minulih primerih smo bili vajeni hitre reakcije kluba, ki je znal netočna poročanja hitro negirati. Tako je usoda Zlatka Zahoviča nejasna.

EkipaSN po svojih zanesljivih informacijah poroča, da Zlatko Zahovič odhaja, predsednik Drago Cotar pa trdi, da je uradno Zlatko Zahovič še vedno »Mariborov«.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice