Foto: Jure Banfi
Kaj se dogaja v vrstah črno-belih?

Iz Nogometne šole Mura so nekaj minut pred polnočjo sporočili, da je Marko Zalokar suspendiran in ne bo odigral na tekmi 36. kroga Prve lige Telemach. 

Zapis objavljamo v celoti.

»Zoper Marka Zalokarja je bila zaradi hujših kršitev profesionalne pogodbe podana prijava na disciplinsko komisijo DNŠ Mura. Ta je igralcu izdala sklep o suspenzu. Zalokar je suspendiran in umaknjen iz ekipe, ker se je, po njegovi izjavi, dogovoril za podpis pogodbe z Mariborom in odločno odklonil igranje na jutrišnji tekmi 36. kroga Prve lige Telemach, ko v Fazaneriji gostuje Maribor.

Zalokarju je bila pred tedni ponujena nova pogodba s strani kluba, a žal do podaljšanja sodelovanja ni prišlo. Danes, dan pred tekmo je klub obvestil, da bo kariero nadaljeval v Mariboru, posledično pa je večkrat odklonil poziv k temu, da odigra jutrišnjo tekmo.

Ne glede na neprijetno situacijo imamo v klubu pripravljeno rešitev in smo maksimalno motivirani za jutrišnjo tekmo, kjer bomo storili vse, da na pravi način odgovorimo na takšne in drugačne distrakcije.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice